3.10.11

yeni yazın, yeni medya, yazar kimliği


bir gevezelik duyurusu:

Yeni Yazın, Yeni Medya, Yazar Kimliği
Nasıl Değişti?

Hakan Günday, Jasmin Ramadan, Péter Zilahy, Kaan Sezyum, Cem Akaş


Karga Bar - Kargart
4 Ekim Salı, 20:00 - 21:30

4 yorum:

  1. keşke gerçekten geveze olan siz olsaydınız bu oturumda... öyle tuhaf yerlere gitti ki konuşmalar ve soru-cevaplar, kendi sorularımızı sormaktan vazgeçip bir noktadan sonra çıktık salondan...

    YanıtlaSil
  2. derdi, anlamak ya da anlatmak olmayan insanlar ağızlarını açtıklarında söyleşmiş olmuyorlar, bu söyleşi bu eski gerçeği yeniden hatırlattı.

    peter ile cem sahiden konuştular, anlattılar, aslında ikisinin teknolojinin edebiyatı biçimlendirme gücü konusunda konuşup, tartışmalarını beklerdim; ama olmadı. teknoloji yazıyı, yazarı, edebiyatı nasıl biçimlendirecek, son on yılda nasıl biçimlendirdi? asıl konu bu.

    YanıtlaSil
  3. evet, cem akaş ile güzel bir giriş yapılmıştı halbuki... hem yazar, hem editör, hem blogcu, hem de okur olarak işin hem yayınevleri tarafından hem yazarlar hem de bizler tarafından bakabilen biri olarak daha çok konuşsun, durum değerlendirmesi yapsın isterdim ama önceden söylemek ve duymak istedikleri şeylere programlanmış insanlar arasında olmak bana da neden uzun zamandır bu tip söyleşilere katılmadığımı hatırlattı, sustum.

    YanıtlaSil
  4. hazırladığım on kadar soru vardı. özellikle peter'ın teknolojiyi olumsuzlamasına dayanarak, sormak istediklerimin cevaplarını merak ediyordum. ben de sustum: soruların anlamsızlığı değil, verilecek cevapların, ilgisiz, düzeysiz komikliklere kurbana edileceğini görmek, susturdu beni de.

    YanıtlaSil

adınızın görünmesini istiyorsanız ama google hesabınız yoksa lütfen yorumunuzun sonuna adınızı ekleyin.